Invited By anxiety attack

1594,1618,1653,1676,1686,1711,1738,1775,1804,1837,1840,1866,1896,1930,1940,1965,1994,2038,2068,2113,2149,2182,2223,2274,2305,2370,2401,2462,2508,2558
Incline Score: 0.00
Engagements: 2,611

Israeli lawyer's Featured Video

ויזת כישורים מיוחדים לארה״ב


ויזת כישורים מיוחדים לארה״ב

ויזת אמנים לארהב O ויזה (O VISA) עורך דין בפתח תקוה

כהן, דקר, פקס, ברוש – משרד עורכי דין להגירה הממוקם בפתח תקווה, מסייע לישראלים בהליך הגירה לארצות הברית. עורך דין ג'יימי כהן, ראש מחלקת הגירה לארה"ב במשרד, עולה חדש לישראל – בעל למעלה מ- 20 שנות ניסיון בתחום הגירה לארה"ב, מסייע בכל תחומי הגירה לארצות הברית, לרבות ויזת אמנים לארה"ב (O   ויזה ארצות הברית).

מה זה ויזה O לארה"ב, אשר מאפשר לאנשים בעלי יכולת יוצאת דופן להגר לארצות הברית באמצעות ויזת עבודה זמנית? ויזת O לארה"ב (אשר ידועה בכינוי ויזת אמנים לארה"ב, למרות שכוללת יותר תחומים באשר אמנות בלבד) אינה מוכרת כמו קטגוריות אחרות של ויזות הגירה לארצות הברית, אולם מאפשרת לאזרחי מדינות העולם, בעלי כישורים יוצאי דופן הגירה לארה"ב באמצעות ויזת עבודה זמנית  לארצות הברית.

אזרחי ישראל בעלי הישגים יוצאי דופן בתחומי האמנות, מדע, טכנולוגיה, ספורט, סרטים, טלוויזיה, עסקים, חינוך וכו' רשאים להגיש בקשה לקבלת ויזת O לארה"ב. ויזת אמנים לארה"ב היא קטגוריה גמישה של ויזה לארה"ב, מפני שוויזת אמנים לארה"ב מאפשרת הגירה לארצות הברית למשך מספר שנים, על מנת לעסוק בתחום במומחיות של האזרח הישראלי, אשר על בסיסו הונפק ויזה O לארה"ב.

ויזת אמנים לארה"ב – דרישות החוק לקבלת ויזת O לארצות הברית

ברור שלא כל אחד אשר טוען כי הוא בעל כישורים מיוחדים בתחום מסוים יקבל אפשרות להגר לארצות הברית. רשויות ההגירה לארה"ב בודקים כל בקשה לקבלת ויזת אמנים לארה"ב, בהתאם ליכולת של אזרח מדינה זרה להוכיח כי הוא מחזיק בכישרון יוצא דופן, אשר עשוי לתרום לארצות הברית. המבחן להוכחת יכולת יוצאת דופן בתחום מסויים הוא באמצעות הוכחת ייחודיות והישגים גבוהים בתחום העיסוק. הבקשה לקבלת ויזת אמנים לארה"ב תלווה לדוגמא במסמכים המוכיחים קבלת פרסים בתחום העיסוק, מכתבי המלצה מגופים או אינדבידואלים העוסקים בתחום, הוכחות לפרסום מאמרים, יצירות אמנות וכדומה בכתבי עת נחשבים או תערוכות בגלריות / מוזיאונים ידועים. אם מבקש ויזת אמנים לארה"ב שימש כשופט בתחרות בתחום העיסוק, מדובר בהוכחה כי הוא נחשב בר סמכתא בתחום העיסוק, היות וקיבל את הזכות לשפוט את הביצועים של אחרים, לפיכך ישמש הדבר הוכחה למומחיותו בתחום.

אישור ויזת O לארה"ב – הגירה לארה"ב באמצעות ויזת עבודה זמנית

ויזת אמנים לארה"ב (O ויזה לארצות הברית) היא קטגוריה גמישה של ויזות לארה"ב, מפני שאין הגבלה חוקית על מספר הוויזות לארה"ב אשר מונפקות כל שנה על ידי רשויות ההגירה האמריקאיות. כמו כן, בניגוד לקטגוריות אחרות של ויזות לארה"ב, אשר משך הזמן לטיפול בבקשת ויזה לארה"ב, על ידי רשויות ההגירה לארה"ב – לוקח זמן ממושך, הרי שהטיפול בבקשת ויזת O לארה"ב (ויזת אמנים) קצר. לאחר אישור ויזת אמנים לארה"ב, רשאי מחזיק הוויזה לעבור לארה"ב באמצעות ויזת עבודה זמנית לארה"ב, על מנת לעסוק בתחום המומחיות הייחודי בשטח אמריקה.

לקבלת ייעוץ משפטי על ידי עורך דין הגירה לארה"ב לגבי ויזת אמנים לארה"ב (O ויזה) או הגירה לארה"ב, צרו קשר:משרד עו

ייעוץ משפטי http://lawoffice.org.il/: 03-3724722

          055-9781688

רחוב עמל 37 פתח תקווה 4951337 ישראל, http://lawoffice.org.il/office@lawoffice.org.il

כהן, דקר, פקס, ברוש – משרד עורכי דין

עורכי דין הגירה לארה"ב